Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
Gallery

tn_IMG_0031.JPG

tn_IMG_0031.JPG

Datum: 06/27/10 Weergaven: 324opleidingen: EFR Living by NatureTerug

Deze EHBO Reanimatie cursus is speciaal bedoeld voor Living by Nature studenten.

Weet jij wat je moet doen als plotseling je collega naast je in elkaar zakt en niet meer reageert? Wat te doen als een van je cursisten zich plotseling met een mes gevaarlijk verwond? Of iemand verslikt zich in tijdens de lunch of raakt onderkoelt tijdens een lange koude nacht?

Het zijn allemaal realistische scenarios die zo maar zouden kunnen gebeuren. De Emergency First Response cursus van EFR zorgt ervoor dat je slagvaardig te werk gaat en handelt in de juiste volgorde zodat je de beste zorg verleend aan de mogelijke slachtoffers totdat professionele hulpdiensten het van je overnemen. Samen met Living By Nature hebben we een speciaal programma samengesteld waarin we de de basis Reanimatie en EHBO technieken aanvullen met kennis uit de bushcraft voor wat nu als de EHBO trommel niet direct in de buurt is. De pragmatische en praktische aanpak van de EFR cursus past daar perfect bij als juiste basis en leidt tot een erkend diploma in EHBO en reanimatie.

De cursus vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 januari op onze bekende cursuslocatie in Bladel. De cursus start om 09.00.  Zorg ervoor dat je op tijd bent zodat we ook om 09.00 kunnen beginnen. We spreiden het programma uit over twee dagen waarbij de basis EHBO en reanimatie technieken aangeleerd worden volgens de laatste protocollen. Thijmen en Willow zullen aanvullend op de diverse standaard oefeningen hun bushcraft kennis toevoegen.  

Wees gewaarschuwd, het is niet de standaard suffe EHBO opleiding die je wellicht gewend bent, het is een serieuze zaak, maar we gaan ook serieus plezier maken met elkaar!

 

Datum 11 en 12 januari 2020
Lokatie: Bladel
Aanvang 09.00

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
27-06-2020 EFR Living by Nature Bladel 09:00 € 0,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Digitale Onderwater fotografie specialty
2.Introductieles Duiken
3.PADI Open Water cursus in een weekend
4.Peak Performance Buoyancy specialty
5.Snorkel cursus
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Duikdag Zeeland
3.Duikreis Spanje
4.Duikdag Zeeland
5.Duikdag Zeeland


Enquete