Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
Gallery

tn_IMG_0100.JPG

tn_IMG_0100.JPG

Datum: 09/06/10 Weergaven: 383GuestBook Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


125 berichten op 13 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13]
Door Karin Kerkhof op 08/05/08 12:08:57

Hi Bill, je hebt me gek gemaakt; ik wil onderwater en foto's maken, meer foto's maken en nog meer foto's maken...wauw wat een DUP specialty. Ik heb in 1 weekend mijn camera goed leren kennen en het kwartje is gevallen. Dus... foto's maken en nog meer, want als je het eenmaal zo goed hebt geleerd als bij Bill dan ben je niet meer te stuiten, ha ha. Iedereen is stikjaloers op mijn foto's. Bill: BEDANKT!!! Als alle specialties zijn zoals deze DUP dan kom ik ze allemaal bij jou doen, yes!

Nogmaals bedankt, groeten van Diver Karin


Door Albert S op 07/09/08 22:37:36

DUP speciality bij Safe...

GAAF..!!! alhoewel... zaterdag theorie en zwembad.... errug leerzaam- wat kun je een hoop niet scherpe foto's maken..#@^%$##% grumpf.

Zondag 2 buitenduiken in Zeeland... het echte werk.. en inderdaad met alle tips en trucs van Bill en zijn staff gaat het steeds beter. En als finishing touch debriefing met heerlijke BBQ in de zeeuwse zon. Naderhand als toetje tips en trucs mbt de foto-administratie en hoe je je foto's digitaal kunt vervolmaken

Helemaal te gek .. er gaat een nieuw stuk van de duikwereld voor je open !! :-)

Bill, Corrie, Godfried en Robert... hardstikke bedankt voor jullie super enthousiaste en deskundige begeleiding.

Albert


Door Erwin op 07/04/08 12:40:46
DUP Specialty weekend....

Afgelopen weekend hebben wij met een grote groep de Digital Underwater Photographer specialty gedaan bij Safe. Het was weer een ontzettend leerzaam en leuk weekend!

Bill en staff, heel erg bedankt voor het enthousiasme, alle tips en trucs en de gezellige tijd! Ik weet nu in ieder geval waarom de foto's niet altijd even scherp zijn.... ;-)
En niet te vergeten en niet onbelangrijk: de supergoed verorgde BBQ ter afsluiting in Zeeland.

Groeten,
Erwin

Door boed op 10/16/07 20:39:50

jaja ik weet wel wat roberto de hele vakantie heeft gedaan en dat is niet duiken!!!!!!!!hihi

Trouwens ik wagt nog steeds op je telefoontje, roberto en aangezien dat ik geen nr. van je heb zal het moeilijk worden jouw te bellen.

De vakantie was super by the way, als het financieel allemaal mogelijk is gaan ik cker weer mee. nogmaals bedankt bill en wendy voor de toffe vakantie!!!!!!!!!!!!

En jullie weten het nog SCHAVUITEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groeten boed


Door Nikita op 08/06/07 12:58:05

Afegelopen zaterdag hebben we onze Padi open water gehaald. Ik wilde via deze weg even nog Erwin en Rob super bedanken!! Jullie hebben er echt een super curcus van gemaakt! Bednak voor de gezelligheid!

Groetjes,

Bas en Nikita


Door william verstappen op 07/11/07 14:50:05
vond het zelf inderdaad ook raar dat er niemand de laatste tijd in het gastenboek had geschreven.Dus bij deze wilkde ik ook even melden dat ik ook een zeer goede ervaring achter de rug heb met Safe Diving heb via deze school ook mijn Open water Diver gehaald en was zeer te spreken over de gehele organisatie.vooral de buitenwater duiken op zondag in de Grevelingen waren gewoon super . zal iedereen die erom vraagt zeker Safe Diving aanbevelen voor mijn is het echt de no1

Door Michiel Reijs op 07/02/07 19:52:39

Wat is het lang geleden dat iemand hier een berichtje achter liet! Zeker allemaal te druk met het duiken!?

Gisteren Padi open water brevet gehaald! Ik kan (en zal) iedereen Safe Diving aanraden:†† de mensen van safe diving, de lessen, het materiaal, de duikplaatsen en de gezelligheid: het was allemaal perfect!


Door Douwe op 08/14/06 09:23:46
Tsjonge, de site lijkt zowaar professioneel! Net als de shop. En over de gevolgde cursussen niets dan goed. Gisteren EFR gedaan en ik zou zeggen, val maar dood, ik reanimeer wel!

Douwe

Door DaniŽl Bode op 04/24/06 12:08:02

Hallo Bill.

Wat leuk om elkaar weer eens te ontmoeten na 5 jaar. Eerst in Calonge Spanje en vervolgens tijdens de IE, afgelopen zaterdag 2 april. Wat een enorme betrokkenheid van jou kant naar je cursisten toe. Daar kunnen vele duikcentra nog wat van leren. Ga zo door, ook met je andere passie, fotografie. Groeten aan het Echtpaar uit Zeist. Barbara en ....? Ik heb het heel aardig gevonden om samen met hen onze IE te halen. Tot ooit.

DaniŽl


Door tonnie loeffen op 02/17/06 19:45:29

Een paar weken geleden heb ik mijn EFR-instr. cursus gedaan bij Safediving onderleiding van Bill. Vanwegen dat ik de enige cursist was hebben we geprobeert om de cursus in een dag te doen, wat ook gelukt was. Het was wel een lange dag van sīmorgens 08.00uur tot sīavonds 18.30uur. Maar de cursus heeft geen minuut verveeld. En de manier hoe Bill de les bracht verdiend ook een aanbeveling. Een echte aanrader voor elke duikinstructeur.Ik kan helaas alleen maar positive dingen over de cursus vertellen.

Met vriendelijke groeten,

Tonnie Loeffen, padi-owsi:932385


 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
2.Enriched Air Nitrox specialty
3.Stromingsduik specialty
4.Digitale Onderwater fotografie specialty
5.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Duikdag Zeeland
3.Duikdag Zeeland
4.Duikdag Zeeland
5.Duikdag Zeeland


Enquete